Fogyókúra tanácsok

A legjobb fogyókúra tanácsok, bevált ötletek gyűjteménye. Hogy ne legyen szenvedés a fogyás.

Fogyókúra keresés

Kapcsolódó lapok

Friss topikok

  • dundolka: Én kérdeznék ha lehet, nem tudom kik vagytok de ez a 90napos kúra.............annyira komolytalan:... (2009.12.18. 09:43) Írd meg, mi érdekel!
  • Lauracska: Sziasztok!En 16 eves vagyok!Ma megtudtam hogy letezik ez a fogyokura,es holnap el is kezdem!Eddig ... (2008.03.01. 13:23) 90 napos diéta napló
  • aranyhaj.blogspot.com: A fogyókúra titka nagyjából annyi, hogy be kell tartani, amiket mindenütt hallunk az egészséges tá... (2007.11.15. 20:27) Felhívás 90 napos diétára

Hasonló témák

90 napos diéta napló

web-professzor | 8 komment a hatékony fogyókúra ötlethez

Első jelentkező, aki a 90 napos fogyókúra napjait és eredményeit naplózza nekünk: Medvebalerina.

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokura-tanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr49223249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Medvebalerina 2007.11.11. 16:21:45

Sziasztok!
Én is belevágtam a 90 naposba. A 7. napnál tartok, szóval, lesz még miről írni. Azért kezdtem naplót írni, mert azt hiszem, egy ilyen "kalandhoz" minden segítség jól jön az embernek, és én is szívesen megosztom a tapasztalataimat mindenkivel, akit érdekel.
Egy hónappal ezelőtt 130 kilót mutatott a mérleg. Ennél nyomosabb érv nem kell a diétához, azt hiszem. Nehezen mozogtam, nem esett jól a sport, pedig teniszezni, biciklizni, úszni is szerettem, mielőtt ekkora lettem. Persze ehhez hosszú évek kellettek, és az is rátett egy jó nagy lapáttal, hogy 4 éve eldobtam a cigarettát.. És akkor arról még nem is beszéltem, hogy jó lenne belebújni a régi ruháimba, mert nagyon hiányoznak.
Szóval egy hónapja csináltam egy 13 napos, elég kemény diétát, mellette sokat mozogtam, és lement 10 kiló. Ennek persze a java víz, úgyhogy stabilan 5 kilótól szabadultam meg. Pár nap szünet következett, és 125 kilósan kezdtem 7 nappal ezelőtt a 90 napos kúrát. Egyelőre nagyon jól megy, bár én nem ugrálok mindennap a mérlegre, mert másoktól tudom, hogy lesznek olyan periódusok, amikor egy deka sem megy majd le, és az nagyon elkeserítő tud lenni.
7 nap alatt 7 kilóval lettem könnyebb (ebből legalább 3 kiló víz). 118 kilót mutat a mérleg. Egyelőre egy cseppet sem szenvedek, nagyon jól érzem magam, van kedvem és energiám mozogni. Letettem az autót, jó nagyokat sétálok, jobban alszom és nem fáj a derekam.
Ma szénhidrátnap van, holnap gyümölcsnap lesz, kedden pedig beiktatok egy víznapot. Ezt egy hónapban egyszer érdemes - azt mondták - de van aki szerint hülyeség. Nekem azért fontos, mert pénteken muszáj részt vennem egy vacsorán, és ha nem lenne a víznap, akkor ez a péntek épp gyümölcsnapra esne, amit egy étteremben elég nehéz "menedzselni". Így viszont tésztanap lesz a péntek, jöhet egy kis spagetti vagy pizza - mégis könnyebb lesz. Ja, még valamit, nálam a rizs szénhidrátnak számít, nem keményítőnek, hiszen gabona és brutális mennyiségű szénhidrát van benne.
Kicsit bő lére eresztettem az első bejegyzést, a többi rövidebb lesz. Írjatok, kérdezzetek, adjatok tanácsot! Sziasztok!

Medvebalerina 2007.11.13. 08:48:05

Ez a 9. nap. Ma víznapot tartok, mint erről korábban írtam. Kicsit félek tőle, de a tegnapi gyümölcsnap egyáltalán nem volt vészes, úgyhogy talán ez is menni fog. Van a zsebemben 2 szem kockacukor, arra az esetre, ha nagyon leesne a vércukrom, de szerintem nem lesz baj. Ismét lement két kiló, reggel 116 kilót mutatott a mérleg. Szép napot mindenkinek!

Medvebalerina 2007.11.14. 10:32:35

Sziasztok! Túl vagyok a víznapon és egyáltalán nem volt vészes, sőt, bizonyos szempontból jobban viseltem, mint a gyümölcsnapot. 115 kilót mutat a mérleg. Közben egyre jobban olvasom be magam a témába, hála az internetnek forrás van bőségesen. Úgy látom, hogy a rizst mindenki keményítőként kezeli. Lehet, hogy változtatnom kellene az álláspontomon? Tanácskozom mással is. Egyelőre nálam még nem volt az étlapon. A mai a 10. napom. Jó szurkolást mindenkinek!

Medvebalerina 2007.11.19. 09:27:16

Ez a 15. nap, és egész hétvégén nem mozdult a mérleg, vagyis két napja 115 kilón áll a mutató. Kicsit frusztráló, de nem keseredtem el, hiszen két hét alatt 10 kiló nem hiszem, hogy rossz eredmény. Megyek futni, ez biztosan segít. Ma keményítőben indulok, este pedig irány a sziget, egy kör a "pudingon".

Medvebalerina 2007.11.21. 08:25:35

17. nap, a helyzet változatlan. 115 kiló vagyok. Nem híztam vissza semmit, de egyelőre megállt a fogyás. Jól érzem magam, csinálom tovább - ma gyümölcsnappal.

Medvebalerina 2007.12.03. 11:59:27

Sziasztok! Nem tűntem el, csupán semmi említésre méltó nem történt, és ez elég lehangoló. A mai a 29. nap. Víznapot tartok. Az elmúlt 12 napban meg sem mozdult a mérleg, pontosabban ez így nem teljesen igaz, 1 kiló stabilan lement, de a kezdeti fantasztikus tempónak nyoma sincs. Csinálom tovább,. és reménykedem:-)

Medvebalerina 2007.12.11. 10:30:01

Helló!. 114 kiló vagyok még mindig, vagyis "befagyott" a mérleg, de nem szomorkodom, mert nagyon jól érzem magam, és egyre kényelmesebbek a ruháim.
Az egyik nap megszegtem a szabályokat, ittam egy pohár pezsgőt. Nagyon jó volt:-), remélem, megbocsátható bűn.
Mozogni most a karácsonyi rohangálásban nincs annyi időm, de azért próbálkozom. Ez a 37. nap, 11 kilóval vagyok könnyebb, és csinálom tovább. Szép napot!

Lauracska · http://hi5.com 2008.03.01. 13:23:53

Sziasztok!En 16 eves vagyok!Ma megtudtam hogy letezik ez a fogyokura,es holnap el is kezdem!Eddig nagyon sok fogyokura modszert kiprobaltam,legfokeppen az Aloe Vera termekkel ertem el jelentos eredmenyt,de mivel tulsagosan hamar leadtam 16 kilot ezert hamar vissza is szedtem!Remelem ez sikerulni fog!Sziasztok.
Címkék: napló fogyókúra 90 napos fogyókúra
süti beállítások módosítása