Fogyókúra tanácsok

A legjobb fogyókúra tanácsok, bevált ötletek gyűjteménye. Hogy ne legyen szenvedés a fogyás.

Fogyókúra keresés

Kapcsolódó lapok

Friss topikok

  • dundolka: Én kérdeznék ha lehet, nem tudom kik vagytok de ez a 90napos kúra.............annyira komolytalan:... (2009.12.18. 09:43) Írd meg, mi érdekel!
  • Lauracska: Sziasztok!En 16 eves vagyok!Ma megtudtam hogy letezik ez a fogyokura,es holnap el is kezdem!Eddig ... (2008.03.01. 13:23) 90 napos diéta napló
  • aranyhaj.blogspot.com: A fogyókúra titka nagyjából annyi, hogy be kell tartani, amiket mindenütt hallunk az egészséges tá... (2007.11.15. 20:27) Felhívás 90 napos diétára

Hasonló témák

Felhívás 90 napos diétára

web-professzor | 1 komment a hatékony fogyókúra ötlethez

Ahhoz, hogy eredményt érj el, 3 dologra lesz szükséged:
  • célkitűzés
  • eltökéltség (és ennek megőrzése a cél eléréséig)
  • napi kontroll.
Az emberi természetből adódik, hogy könnyen elcsábulunk, ha valami édesség vagy finom kaja kerül a közelünkbe.
Ez ellen a nagyobb eltökéltséggel tudsz védekezni. Hogyan?
  1. Fogalmazd meg a célod! De ne csak magadban, hanem írd is le! Esetleg mondd el másoknak. Íly módon nagyobb eltökéltségre teszel szert, hiszen mindenkiben van egyfajta megfelelni vágyás, és ha már elmondtad másoknak a célkitűzésed, akkor be akarod bizonyítani, hogy igenis képes vagy megtenni.
  2. Az eltökéltség megőrzéséhez vezess naplót! Minden nap írd le 3-4 sorban, hogy mit ettél aznap, sikerült-e ellenálni a csábításoknak. Visszaolvasva erőt ad a további napokra. És ha beszámozod a napokat, akkor mindig érezni fogod, hogy egyre közelebb kerülsz a célodhoz.
  3. A naplód lesz egyben a napi kontrolod is. Naponta mérd meg magad, és jegyezd fel a súlyod változását. Az első idők adatai ne keserítsenek el, később jönnek a csodák!
Ehhez a 3 ponthoz szeretnénk segítséget nyújtani:
Használd fel ezt az oldalt a naplóírásra. Vezesd a naplódat ezen az oldalon! Itt tudsz másoknak üzenni, és kapsz másoktól segítséget, ösztönzést. Ha felkészültél, írd meg milyen név alatt szeretnéd vezetni a naplódat és elkészítjük a személyes részedet.

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokura-tanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr45206667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyhaj.blogspot.com · http://aranyhaj.blogspot.com 2007.11.15. 20:27:16

A fogyókúra titka nagyjából annyi, hogy be kell tartani, amiket mindenütt hallunk az egészséges táplálkozásról (zöldség, gyümölcs, fehér hús; nem szabad édességet, tésztákat, vörös húst enni); meg hetente háromszor két óra edzés.
aranyhaj.blogspot.com
Címkék: 90 napos személyes fogyókúra
süti beállítások módosítása