Fogyókúra tanácsok

A legjobb fogyókúra tanácsok, bevált ötletek gyűjteménye. Hogy ne legyen szenvedés a fogyás.

Fogyókúra keresés

Kapcsolódó lapok

Friss topikok

  • dundolka: Én kérdeznék ha lehet, nem tudom kik vagytok de ez a 90napos kúra.............annyira komolytalan:... (2009.12.18. 09:43) Írd meg, mi érdekel!
  • Lauracska: Sziasztok!En 16 eves vagyok!Ma megtudtam hogy letezik ez a fogyokura,es holnap el is kezdem!Eddig ... (2008.03.01. 13:23) 90 napos diéta napló
  • aranyhaj.blogspot.com: A fogyókúra titka nagyjából annyi, hogy be kell tartani, amiket mindenütt hallunk az egészséges tá... (2007.11.15. 20:27) Felhívás 90 napos diétára

Hasonló témák

Írd meg, mi érdekel!

web-professzor | 4 komment a hatékony fogyókúra ötlethez

Tanácsadó stábunk ezen az oldalon az egészséges életmód megvalósításához ad tanácsokat.
Elsősorban olyan fogyókúra módszerek és fogyókúra receptek ismertetésével, amivel nem szenvedés a fogyás. Nem a heti 10 kiló leadása a cél, hanem a kényelmesen fenntartható természetes fogyó kúra, ami egyben életstílus is lehet.

Táplálkozási tanácsadás, méregtelenítés, salaktalanítás


megtalálhatóak az általunk javasolt és már bevált fogyókúra tippek.

Addig is, ne habozz, kérünk, írd meg Téged mi érdekel, hogy ingyenes személyes tanácsadásunk segítségével személyre szabott fogyókúra programod lehessen!
szerkesztő

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokura-tanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr56200797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zozo · http://ulti.uw.hu 2007.10.19. 11:34:49

Sziasztok!

Jó lenne ha valaki tudna nekem fogyási tanácssal szolgálni. Mozgássérült vagyok (gerincsérült), és hát az évek alatt összegyült a pocak rendesen. Mivel a hasizom meg a többi bénult, csak koplalással értem el erdményeket de ez mindig az egészségem rovására ment.
Ha valaki tudna nekem fogyási tanácsokkal szolgálni örömmel venném.

web-professzor · http://fogyokura-tanacsok.blog.hu/ 2007.10.19. 15:28:41

Kedves zozo! Sajnos a mozgásszegény életmód hatására megindul a súlygyarapodás. Amennyiben nincs lehetőséged több kalóriát igénylő mozgásprogram végzésére, akkor számodra csak a csökkentett kalóriabevitel lehet célravezető. Vigyázz a tv előtti nassolásokra, ha éhes vagy, akkor előbb próbálj meginni egy pohár vizet, ez késlelteti az éhségérzet kialakulását. És tartózkodj az alkohol fogyasztásától, hiszen tudjuk, hogy az alkoholban kevés tápláló anyag, de annál több kalória van.

stoti · http://mozgasserult.blog.hu 2007.10.19. 17:57:05

Na jó de valami fogyirecepte nincsen?
Chipset már nem eszem de a sörről már nem mondok le.

dundolka 2009.12.18. 09:43:24

Én kérdeznék ha lehet, nem tudom kik vagytok de ez a 90napos kúra.............annyira komolytalan:))))))Ok kérdés, -38,3kg fogytam idén, 1200kcal diéta és sok mozgás ez az elején napi 40-60 perc mostanában 5x40-60perc.
Most egy dietetisus tanácsára emelem a bevitelt hogy az anyagcsere kissé felpörögjön. Ami érdekel mennyi idő kell ahhoz hogy az anyagcsere visazálljon a rendes kerékvágásba.Konkrét modszert mondj ne álltatlánosságokat. A kalória bevitelem tartalmaz elég fehérjét és zsiradékot, amivel spórolok az szh, de az is van napi 80g/nap.
Választ köszönöm
Címkék: fogyókúra recept igény
süti beállítások módosítása